Palvelumme

Myyntitoimeksianto

Myyntitoimeksianto palvelumme sisältää tarvittavien asiakirjojen hankinta, kohteen markkinointimateriaalin luonti ja kohteen markkinointi (LKV vaisto Oy:n kotisivu ja Etuovi.com) mahdolliset valtakirjat, esittelyt, tarjoukset, kauppakirjat, kauppatapahtumat, verotusasioiden hoitaminen sekä vakuuksista johtuvat järjestelyt kaupantekoa varten. Tarvittaessa myös kaupanvahvistus.

Nykyisen asunnon myynnin lisäksi saat meiltä apua uuden asunnon etsintään, hinnoitteluun sekä yhtiöön tai kiinteistöön tutustumisen.

Myyntitoimeksiannossa voidaan käyttää myös Tarjouskohde! – palvelua. Tarjouskohde! -palvelussa alhainen lähtöhinta herättää ostajissa mielenkiintoa. Ostajaehdokkaat voivat tehdä tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin. Kysy lisää!


Vuokraustoimeksianto

Vuokraustoimeksianto palveluumme sisältyy tarvittavien asiakirjojen hankinta, kohteen markkinointimateriaalin luonti ja kohteen markkinointi (LKV vaisto Oy:n kotisivut, Vuokraovi) mahdolliset valtakirjat, esittelyt, hakemukset, luottotietojen tarkistus, vuokrasopimusten laadinta sekä vuokravakuuksien hoitaminen ja valvominen.


Arviointipalvelu

AKA kiinteistöarvioija on sitoutunut noudattamaan Keskuskauppakamarin kiinteistöarviointilautakunnan sääntöjä, lautakunnan antamia muita ohjeita ja määräyksiä sekä Hyvää Kiinteistöarviointitapa huomioon ottaen myös kansainväliset arviointistandardeja (IVS). Arviolausunnot syntyvät yli 10 vuoden kokemuksella kiinteistövälitys ja -arviointitoiminnasta. Saat laajat AKA- ja KHK-arviolausunnot sekä tarvittaessa suppeammat arviokirjat. Kaikki arviolausunnot syntyvät vankkaan talouden ja kiin­teis­tö­mark­ki­noi­den kokemukseen ja seurantaan perustuen. Arviointikohteet käsittävät kaiken tyyppisten kiinteistöjen arvioinnin. Arvioimme mm. maatiloja, toimitiloja, teollisuuskiinteistöjä, omakotitaloja, lomakiinteistöjä, matkailukiinteistöjä, erikoiskiinteistöjä, hoivakiinteistöjä sekä maa-aines- ja raakamaa-alueita. Teemme myös arviointeja lunastus- ja maantietoimituksiin liittyen sekä maankäyttösopimuksiin ja kaavoitukseen liittyviä kehittämiskorvausarviointeja.

Lisätietota AKA-arvioista täältä

Laadimme myös suppeampia kirjallisia arvioita esimerkiksi perunkirjoituksia, osituksia tai vakuusarvoa varten. Perustana toimivat toteutuneet kauppahinnat, kohdekatselmus sekä kohteen muut tiedot ja asiakirjat. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Kauppakirjan laadinta

Laadimme kauppakirjat kohteesta riippumatta. Tarvittaessa meiltä saat myös kaupanvahvistuspalvelun.


Kaupanvahvistus

Mikäli tarvitset kiinteistökauppaasi varten vain kaupanvahvistajan, onnistuu se kauttamme.
Veikko Kustula, Julkinen kaupanvahvistaja puh. 050 378 4886 veikko.kustula@vaisto.com


Rakennuttajapalvelut ja perustajaurakointi

Olemme käynnistäneet useita uudiskohteita yhteistyössä urakoitsijoiden kanssa ja olemme rakentaneet uudiskohteita myös omana tuotantona. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania, jolla on vahva osaaminen uudiskohteiden käynnistämisestä ja välittämisestä, ota yhteyttä. 

Mitä rakennuttajapalvelut ovat:

 •  yhtiön perustaminen
 •  huoneisto-ohjelman laatiminen ja asuntojen hinnoittelun
 •  ennakkomarkkinointiesitteiden ja markkinointimateriaaliin laatiminen
 •  RS-asiakirjojen laatiminen
 •  tarjouspyyntöjen, kilpailutuksen ja urakkasopimuksien toteutus
 •  kauppakirjat veroilmoituksineen.  

Näkyvyys

 • Internet-näkyvyys: etuovi.com ja oikotie.fi -palveluissa ja vaisto.com-kotisivuillamme.
 • Lisäksi asuntoilmoitus Lakeuden Aviisissa pariilisilla viikoilla.  
 • Vuokrakohteet lisäksi vuokraovi.com sivustolla.
 • Liike- ja toimitilat julkaistaan Kauppalehden Toimitilat-palvelussa.
 • Olemme myös Facebookissa Facebook.com/lkvvaisto